back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το ΜέΡΑ 25 για τα κόκκινα δάνεια στη Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Η ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: Η σημερινή πραγματικότητα – προτάσεις για λύση», που διοργάνωσε το ΜέΡΑ 25, βρίσκεται σε εξέλιξη στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης έως τις τις 21:00 μ.μ.

Στόχος του κόμματος είναι να ανοίξει εθνικό δημόσιο διάλογο για το θέμα των «κόκκινων δανείων»

«Σήμερα τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούν τα 70 δις ευρώ και αποτελούν το 42% του συνόλου των δανείων. Με τον «Ηρακλή» οι δανειολήπτες έρχονται αντιμέτωποι με τα ταμεία που αγόρασαν τα δάνειά τους με μεγάλη έκπτωση, τα οποία όμως απαιτούν ολόκληρο το ποσό έχοντας την διακριτική ευχέρεια είτε να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό είτε να εκβιάσουν για διακανονισμό που θα τους επιφέρει σημαντικά κέρδη σε σύγκριση με την τιμή στην οποία τα αγόρασαν» αναφέρει αρχικά το ΜΕΡΑ25 στην ανακοίνωσή του.

«Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση θεωρούν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Το ΜέΡΑ25 διαφωνεί! Θεωρούμε ιερή υποχρέωση όλου το πολιτικού συστήματος να βάλει τους πολίτες του μπροστά απ’ τους κερδοσκόπους και με αυτό ως κριτήριο να λύσει οριστικά ένα πρόβλημα που είναι εθνικής σημασίας. Θεωρούμε πως υπάρχουν άμεσα εφαρμόσιμες ορθολογικές εναλλακτικές », συμπληρώνει.

Το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα