back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βίντεο με αστυνομικό να τραβά όπλο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε επίσης

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας στην ΑΣΟΕΕ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικός εκτός υπηρεσίες αναγνωρίστηκε από άτομα εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου και του επιτέθηκαν. Στην προσπάθεια του να αμυνθεί ο νεαρός αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο.

Το περιστατικό απεικονίζεται και σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η στιγμή που άνθρωπος της ασφάλειας βγάζει όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ σε φοιτητές!

Gepostet von Resistencia – EAAK ΑΣΟΕΕ am Montag, 24. Februar 2020

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Από την ΓΑΔΑ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του επεισοδίου και τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε εκεί ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για το επεισόδιο στην ΑΣΟΕΕ

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του
μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο. Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από (30) περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.
Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση. Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και
διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα