back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χωρίς Φορτούνη ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Κώστα Φορτούνη να μένει εκτός, εξαιτίας μιας ήπιας ευαισθησίας στην αριστερή ποδοκνημική.

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για το Λονδίνο ο Ολυμπιακός εν όψει της ρεβάνς με την Άρσεναλ για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε εκτός αποστολής λόγω ήπιας ευαισθησίας στην αριστερή ποδοκνημική. Ο Μαρτίνς αποφάσισε να μην ρισκάρει να τον πάρει μαζί του, προκειμένου να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα και να είναι πανέτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια των ερυθρόλευκων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Με την απουσία του Φορτούνη ο Μαρτίνς μένει με 17 ποδοσφαιριστές από την λίστα Α για αυτό στην αποστολή έχει συμπεριλάβει και τους νεαρούς Μπουλάρι και Ξενιτίδη μαζί με τον τρίτο τερματοφύλακα, Καραργύρη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Πέμπτης με την Άρσεναλ:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα