back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τσέφεριν: «Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του Grexit»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο κίνδυνος του Grexit πάντα υπάρχει.

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη συνάντηση με την ΕΠΟ που έλαβε χώρα το απόγευμα. Δήλωσε αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθούν λύσεις πάνω στα ζητήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο κίνδυνος του Grexit είναι πάντα υπαρκτός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέφεριν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια της. Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης», ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο να σημειωθεί Grexit: «Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση, γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα