back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Champions League: Σε Λιόν και Μαδρίτη η αγωνιστική δράση

Διαβάστε επίσης

Με δύο αναμετρήσεις σε Λιόν και Μαδρίτη συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Champions League, για τη φάση των “16”.

Τα παιχνίδια Λιόν-Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης για τη φάση των «16» του Champions League, με σέντρα στις 22:00 και τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της Cosmotesports.

Στη Γαλλία, η Λιόν θα υποδεχθεί την Γιουβέντους με τους «μπιανκονέρι» να στοχεύουν σε ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα, καθώς είναι το δυνατό φαβορί στο ζευγάρι αυτό.

Ο Ιγκουαΐν προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και θα τέθει στη διάθεση του Σάρι, ο Ντόουγκλας Κόστα έβγαλε μέρος του προγράμματος ενώ αμφίβολος είναι ο Κεντίρα. Μεγάλο απών για τη Λιόν θα είναι ο Ντεπάι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ εκτός είναι και οι Ρέινε – Αντελάιντ, Κονέ και Ράφαελ.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στο δεύτερο ματς της βραδιάς. Οι «πολίτες», γνωρίζοντας ότι πιθανότατα δεν θα συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της τιμωρίας της UEFA για το financial fair play, βρίσκονται σε μία δύσκολη ψυχολογικά περίοδο και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εμφανιστούν στο αποψινό παιχνίδι.

Ο Πεπ Γκουάρντιόλα  θα έχει στη διάθεσή του τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ εκτός του μακροχρόνιου απόντα, Λιρόι Σανέ, δεν έχει άλλες απώλειες. Η Ρεάλ από την άλλη θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Λεβάντε με 1-0 στο ισπανικό πρωτάθλημα που την έριξε από την κορυφή της La Liga και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ζιντάν δεν υπολογίζει τον τραυματία Εντέν Αζάρ, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ασένσιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα