back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κικίλιας: Ήταν κάτι που περιμέναμε – Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι

Διαβάστε επίσης

«Το πρώτο κρούσμα του νέου κορoνοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού», προσθέτει ο κ. Κικίλιας, ανεβάζοντας φωτογραφία με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούμε για την προστασία μας από τον νέο κορoνοϊό, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. #κορονοϊός #COVIDー19

Gepostet von Vassilis Kikilias am Mittwoch, 26. Februar 2020

 

Αναστέλλονται οι άδειες σε όλες τις δομές υγείας

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία), καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας σε όλη τη χώρα.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα