back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νίκησε Μαρτίνκοβα και τον…αέρα η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

H Mαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή επικρατώντας του…αέρα και της Τερέζα Μαρτίνκοβα με 2-1 σετ για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά Qatar Open.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Τσέχα, Τερέζα Μαρτίνκοβα, Νο 157 στον κόσμο, με 3-6, 7-6(5), 6-0 στον δεύτερο γύρο του τουρνουά Qatar Open. H Μαρτίνκοβα, που προερχόταν από τα προκριματικά, αιφνιδίασε τη Σάκκαρη κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-3 κι έφτασε να παίζει την πρόκρισή της στο τάι μπρέικ του δεύτερου.

Εκεί όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ψύχραιμη κυριάρχησε με 7-5 κι έστειλε την αναμέτρηση στο τρίτο σετ όπου η Μαρτίνκοβα παραδόθηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά και το έχασε με 6-0.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως οι προσπάθειες των δύο αθλητριών έγιναν ακόμα δυσκολότερες καθώς σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης φυσούσε δυνατός αέρας ο οποίος επηρέασε σε αρκετές στιγμές τα χτυπήματα τους.

Στον τρίτο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα που απέκλεισε την Ανίτα Κόνταβεϊτ. Η Σάκκαρη είχε ηττηθεί από την Σαμπαλένκα την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Ντουμπάι, οπότε θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα