back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μετά την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο σερί νίκες επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βιλερμπάν ψάχνει για μια νέα υπέρβαση, αυτή τη φορά απέναντι στη Μακάμπι του…δικού του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μετά το δύο στα δύο απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βιλερμπάν, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν αυτές οι νίκες, με αποδεκατισμένο ρόστερ από τραυματισμούς και ασθένειες, άνοιξαν την όρεξη για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Νίκη στο Τελ Αβίβ.

Η πρόκριση στους «8» πριν από λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατος στόχος, τώρα δεν είναι μακριά αλλά χρειάζονται συνεχείς υπερβάσεις. Μία απ’ αυτές θα μπορούσε να είναι η σημερινή απέναντι στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλος στις 21:05, Novasports 3.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μιλουτίνοφ, Σπανούλη και Χαραλαμπόπουλο, αλλά είδε ξαφνικά το ρόστερ του να γεμίζει. Εκτός από τις επιστροφές των Μπράντον Πολ, Όγκουστιν Ρούμπιτ και Τέιλορ Ρότσεστι, για πρώτη φορά διαθέσιμοι οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς.

Για τη Μακάμπι που θέλει οποσδήποτε τη νίκη καθώς ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με την ΤΣΣΚΑ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπλακ, Κάσπι, Ντι Μπαρτολομέο και Γουόλτερς, αλλά επανέρχονται οι Ζούσμαν και Έισι.

Ο Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα