back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μηταράκης: τέτοιες σκηνές έχουμε να δούμε από τον Εμφύλιο

Διαβάστε επίσης

Οι ορδές ανθρώπων που χτυπούσαν αστυνομικούς στο ξενοδοχείο ήταν φαινόμενο που δεν είδαμε ούτε στον εμφύλιο, δήλωσε ο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, προσθέτοντας ότι, κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Ο κ. Μηταράκης μιλώντας στο Mega, επισήμανε ότι, στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθεί η μέγιστη παραμονή των προσφύγων στα νησιά στους 6 μήνες, τονίζοντας ότι στην ενδοχώρα δημιουργούνται περισσότερες δομές από ότι στα νησιά.

Επίσης, ο κ. Μηταράκης κάλεσε τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό και να ζητήσει συγγνώμη, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο ο κ. Μουτζούρης εμφανίζεται να καταφέρεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αμετανόητος ο Μουτζούρης

Για τις ιδιωτικές συνομιλίες μου δεν ζητώ συγγνώμη, είμαι υπερήφανος για τη στάση μου, δήλωσε λίγο αργότερα στο ίδιο κανάλι ο κ. Μουτζούρης.

Στις 5 το απόγευμα, η σύσκεψη του πρωθυπουργού με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης από τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίο, χωρίς τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη.

Το μεταναστευτικό αναμένεται να συζητηθεί και στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 12 το μεσημέρι, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα