back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ερωτηματικά για την έναρξη του EURO 2020 λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ευρώπη κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του EURO 2020 του οποίου η έναρξη είναι προγραμματισμένη στις 12 Ιουνίου στη Ρώμη.

Σύμφωνα με την αγγλική «Independent» η UEFA βρίσκεται σε επικοινωνία με τις κυβερνήσεις χωρών προκειμένου να ενημερωθεί για τους κινδύνους του κορονοϊού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ενώ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εμφανίζεται καθησυχαστική, κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα το τουρνουά να αναβληθεί ή να αλλάξουν οι ημερομηνίες έναρξής του.

Το EURO 2020 ξεκινάει στις 12 Ιουνίου στη Ρώμη με την διοργάνωση να αναλαμβάνουν 12 διαφορετικές χώρες. Η μορφή αυτή του τουρνουά προκαλεί ανησυχία στους επιστήμονες, αφού ο κορονοϊός μπορεί να εξαπλωθεί ταχύτατα.

Πάντως, η UEFA με δήλωσή της εμμένει στην αρχική της τοποθέτηση ότι το EURO 2020 θα ξεκινήσει κανονικά:

«To EURO 2020 θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου του 2020 στη Ρώμη. Η UEFA είναι σε επαφή με τις διεθνείς και τοπικές αρχές και ενημερώνεται για τον κορονοϊό και την εξάπλωσή του.

Προς στιγμήν δεν υπάρχει η ανάγκη να αλλάξει κάτι. Tο θέμα παρακολουθείται συνεχώς», τονίζει χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα