back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ-Άρης: Κιτρινόμαυρη μάχη για την πρόκριση στον τελικό

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ και Άρης δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στο ΟΑΚΑ, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα επιχειρήσει η ΑΕΚ, υποδεχόμενη τον Άρη στο ΟΑΚΑ στις 18:30-Cosmote Sport 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση και στο πλαίσιο αυτό ο Μάσιμο Καρέρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην δεχτούν γκολ, ώστε να χτίσουν πάνω σε αυτό το σκορ πρόκρισης. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπάρκα και Γαλανόπουλο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Από την άλλη επιστρέφουν οι Λιβάγια και Βράνιες, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά και ο Λόπες που αποθεραπεύτηκε.

Την πιθανή ενδεκάδα αποτελούν οι: Τσιντώτας – Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Μπακάκης – Κρίστισιτς, Σιμάνσκι – Λιβάγια, Μάνταλος, Βέρντε – Αραούχο.

Έτοιμος για βήμα πρόκρισης ο Άρης

Έτοιμος για το πρώτο βήμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μίκαελ Ένινγκ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει πέντε παίκτες του στο ματς με τον Ατρόμητο και αναμένεται να παρουσιάσει φρέσκια ενδεκάδα, χωρίς αλλαγές. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αλλά ο Γερμανός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, το πιθανό σχήμα αποτελούν οι: Κουέστα , Ροζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα, Ιντέγε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα