back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναβολές και ακυρώσεις πολιτιστικών δρώμενων λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Αναβάλλεται, λόγω του κορoνοϊού, η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Μαρτίου, συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ακύρωση της συναυλίας γίνεται για προληπτικούς λόγους και οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την επιστροφή του αντιτίμου (τηλ. 2107282333).

Επίσης, ακυρώνεται η προγραμματισμένη συναυλία για την Κυριακή 8 Μαρτίου «Berlioz και Wagner: για τον έρωτα…», με τους Μουσικούς της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, τη μεσόφωνο Μαίρη-Έλεν Νέζη και την μαέστρο Ζωή Ζενιώδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής.

Την ίδια ώρα, το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι «χάρη στην προηγμένη τεχνολογικά κατασκευή του είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα νωπού αέρα, το οποίο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αντικαθιστά τον αέρα σε όλους τους χώρους με φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον».

Επίσης, συνεχίζει η ανακοίνωση «πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, όλοι οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά και καθαρίζονται διαρκώς όλες οι επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή το κοινό με ειδικά αντισηπτικά, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Τέλος, σε όλους τους χώρους υγιεινής υπάρχουν ειδικά απολυμαντικά για την ατομική απολύμανση των επισκεπτών».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα