back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Με αναφορές στο προσφυγικό – μεταναστευτικό συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να πάρει μια θέση που η πολιτικοκοινωνική βάση του κόμματος δεν την καλύπτει. Μεταβάλατε θεαματικά την άποψη σας εξαναγκαστήκατε να κάνετε κωλοτούμπα» είπε ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγκα.

Είχε προηγηθεί η επισήμανση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωστα Ζαχαριάδη ότι είναι αθλιότητα να αμφισβητείται ο πατριωτισμός της παράταξης μας στην βάση της σφιχτής ή χαλαρής φύλαξης των συνόρων και η αναφορά του ότι τον ανατρίχιασε η εικόνα πολίτη που είπε σε έγκυο μετανάστρια «δεν σε αφήσαμε εμείς έγκυο να γυρίσεις πίσω»

«Εμείς δεν περιοριζόμαστε σε μια καταγραφή στα σύνορα όπως κάνατε εσείς τώρα κλείνουμε τα σύνορα δεν παίρνουμε αιτήσεις και τους γυρνάμε πίσω» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αποστόλου να υποστηρίζει ότι «εμείς ποτε δεν μετανιώσαμε για όσα κάναμε» και να χαρακτηρίζει επικοινωνιακού χαρακτήρα την χθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα