back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Basketball Champions League: ΑΕΚ και Περιστέρι στη μάχη για την πρόκριση στους “8”

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης στους “8” του Champions League, με την Ένωση να έχει πλεονέκτημα έδρας, ενώ η ομάδα των Δυτικών προαστίων να αγωνίζεται με μειονέκτημα κόντρα στη Χάποελ.

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι, ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League , με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, εν αντιθέσει με τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση μακριά από την έδρα τους.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 21:30-ERT Sports, την Τέλεκομ Βόννης και θέλει να κάνει το 1-0, πριν η σειρά μεταφερθεί επί γερμανικού εδάφους, εκεί όπου ελπίζει να πανηγυρίσει την πρόκριση, εφόσον έχει καταφέρει να κρατήσει…απόρθητο το ΟΑΚΑ.

Το Περιστέρι από την άλλη μεριά ξεκινάει την προσπάθειά του από το Ισραήλ απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και θα ψάξει ένα μεγάλο διπλό στον πρώτο αγώνα στις 19:15-ERT Sports, προκειμένου να… κλειδώσει την πρόκριση στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 11 Μαρτίου και να αποφύγει το ταξίδι εκ νέου στην έδρα της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Οι σειρές είναι best-of-3 και οι 8 νικήτριες των ζευγαριών θα προκριθούν στα προημιτελικά. Η αυλαία άνοιξε στις 3 Μαρτίου 2020 και θα ολοκληρωθεί, το αργότερο, στις 18 Μαρτίου 2020, όπου χρειαστούν τρίτοι αγώνες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα