back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με κακή ψυχολογία ο Δικέφαλος, με την αύρα του Λονδίνου οι ερυθρόλευκοι

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με στόχο να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα. Να δώσουν ένα ακόμα χτύπημα στην ψυχολογία του «δικέφαλου του Βορρά» θα επιδιώξουν οι «ερυθρόλευκοι».

Με απουσίες, αλλά με πολύ καλή ψυχολογία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 21:30-Cosmote Sport 1.

Δέκα μέρες μετά τη νίκη του στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας, αλλά και από τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Άρσεναλ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Κώστα Φορτούνη, που έμεινε για τρίτο παιχνίδι εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, καθώς και τους Μορ, Καφού, Άλεν και Χριστοδουλόπουλο. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ζοσέ Σα, ο οποίος ταξίδεψε με την ομάδα, όμως δεν έχει προπονηθεί λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ίσως ο Πορτογάλος επιλέξει τον 17χρονο Κώστα Τζολάκη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Σα ή Τζολάκη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα και Ομάρ ή Γκασπάρ, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Χασάν.

Ψάχνει νίκη-οξυγόνο ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αλλά και η απώλεια βαθμών της Κυριακής στα «Πηγάδια» έχει βαρύνει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση στην ομάδα. Στην προσπάθεια αυτή, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ξάνθη ενώ εκτός μένουν και οι τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά. Στην αποστολή επέστρεψε ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Πασχαλάκης – Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Μάτος – Μίσιτς, Μαουρίσιο – Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια – Σφιντέρσκι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα