back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Η νίκη είναι μονόδρομος

Διαβάστε επίσης

O Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη απόψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, για να νιώσει πιο ασφαλής για τη συμμετοχή του στα playoffs της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό μπορεί να παραμένει στην έκτη θέση της Euroleague αλλά νιώθει πιο έντονα την απειλή από πίσω του. Οι «πράσινοι» στις 21:00-Novasports, υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ και η νίκη είναι μονόδρομος καθώς στην τελική ευθεία έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Πιτίνο δεν υπολογίζει και πάλι στον Νίκο Παππά και περιμένει από τους παίκτες του να βελτιώσουν την απόδοση τους και κυρίως στο σουτ από τη γραμμή του τρίποντου, από την οποία…προδόθηκε στο ΣΕΦ. Φυσιολογικά ο Παναθηναϊκός με τρεις νίκες θα κλειδώσει την παρουσία του στα playoffs. Όμως το πρόγραμμα του είναι πολύ δύσκολο, έχοντας να αντιμετωπίσει ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρμπαχτσε (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός).

Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ μονομαχεί με την Μακάμπι για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει απόψε τη νίκη για να μην μείνει πίσω από τους Ισραηλινούς. Ο Ιτούδης δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια των Γουίλ Κλάιμπερν, Αντρέι Βοροντσέβιτς και Μιχαήλ Κουλάγκιν. Αμφίβολος είναι ο Ντάνιελ Χάκετ που ταξίδεψε στην Αθήνα αλλά ταλαιπωρείται από κάκωση στον γοφό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ο Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα