back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δράση καθαρισμού και απολύμανσης στο πάρκο Γαζία

Διαβάστε επίσης

Δράση καθαρισμού και απολύμανσης πραγματοποιούν εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων στο πάρκο Γαζία στα Πατήσια, στην 5η δημοτική κοινότητα των Αθηνών.

Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο πάρκο από κατοίκους της περιοχής, με μεγάλη έκταση πρασίνου, γεγονός που καθιστά τη συντήρησή του πιο δύσκολη.

Έτσι, από το πρωί οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν επικεντρωθεί στο κλάδεμα και μάζεμα των πεσμένων φύλλων και κλαδιών, τα οποία, έπειτα, καταλήγουν στα απορριμματοφόρα.

Στη συνέχεια θα γίνουν παρεμβάσεις σε επιμέρους σημεία του πάρκου, με πλύσιμο του χώρου με τη βοήθεια πλυστικών μηχανημάτων, όπως επίσης και ο καθαρισμός των δρόμων πέριξ της πλατείας.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο των ευρύτερων επιχειρήσεων καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και στις 7 δημοτικές κοινότητες των Αθηνών.

Μπακογιάννης: «Κερδίζουμε το δικαίωμα να ζούμε σε μία πόλη καθαρή»

«Ένας δήμος χαρακτηρίζεται από αυτό που ζουν οι πολίτες. Από τις συνθήκες στις γειτονιές, τις πλατείες και όλους τους δημόσιους χώρους. Εκεί έχουμε ρίξει το βάρος αυτής της καθημερινής μας προσπάθειας και κερδίζουμε το δικαίωμά μας να ζούμε σε μία πόλη καθαρή. Που μας κάνει υπερήφανους. Μας αξίζει», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα