back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κακαβάς – Τσώνης καλεσμένοι στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον «Αθήνα 9,84»

Διαβάστε επίσης

Ο διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου Ελλάδος Δρ. Γεώργιος Κακαβάς και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ» του Αντώνη Καραγιαννάκη, το ΣΚ στις 7 π.μ.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις επτά το πρωί ο Δρ. Γεώργιος Κακαβάς θα συνομιλήσει με τον Αντώνη Καραγιαννάκη για λίρες, γρόσια, τάλαντα,αρχαία νομίσματα, δραχμές, ευρώ για πολλά άλλα νομίσματα και την ιστορία του Νομισματικού Μουσείου. Ένα κτίριο κόσμημα στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας και θα μας«περπατήσει»…ραδιοφωνικά στην αγαπημένη του γειτονιά , τα Εξάρχεια.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου καλεσμένος είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ γνωστός για τις μεταδόσεις του στον στίβο, σε πολλές Ολυμπιάδες και μεγάλες διοργανώσεις, Νίκος Τσώνης.

Θα συνομιλήσουμε για τις τελετές αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία (12 Μαρτίου) και στο Παναθηναϊκό Στάδιο (18 Μαρτίου) στους Ιάπωνες, οι οποίοι θα διοργανώσουν το καλοκαίρι του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Παράλληλα θα μας ξεναγήσει στην αγαπημένη του γειτονιά της Αθήνας, όπου πέρασε όμορφα παιδικά χρόνια στο κέντρο της πόλης με το Ζάππειο, τον Ομιλο Αντισφαίρισης, τα Γυμναστήρια του Φωκιανού του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, το Καλλιμάρμαρο,κλπ.

Συντονιστείτε στον σταθμό της πόλης στον Αθήνα 9.84 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση neo.athina984.gr

Καλό ΣΚ και καλή ακρόαση!

Ευχαριστώ
Αντώνης Καραγιαννάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα