back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Ο πολίτης δεν είναι στο περιθώριο του έργου μου, αλλά η βάση του

Διαβάστε επίσης

Για τις προτερταιότητες του για την Αθήνα μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την Δέσποινα Μπαρδάκου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος.

Για μένα βασική προτεραιότητα για την Αθήνα είναι να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη ευθύνη που φέρει η πόλη σε ό,τι αφορά τα θέματα της φτώχειας, της ανισότητας, του μεταναστευτικού. Η Αθήνα κουβαλάει αυτή τη στιγμή, με όρους και εθνικούς και ευρωπαϊκούς, ένα τεράστιο βάρος σε σχέση με αυτό που της αναλογεί, τόνισε ο κ. Γερουλάνος, εκφράζοντας την άποψη ότι «η υπομονή του κόσμου θα εξαντληθεί αν δε φτιάξουμε τις δομές που χρειάζεται για να προχωρήσουμε μπροστά».

Ο κ. Γερουλάνος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του, δήλωσε ότι απολαμβάνει την επαφή με τον κόσμο και αφουγκράζεται τις αγωνίες του. «Οταν μπαίνω σε ταξί και με αναγνωρίζουν, κάποιοι με καλωσορίζουν και μετά μου λένε πως περιμένουν πως και πως έναν πολιτικό για να του τα …χώσουν. Ο πολίτης δεν είναι στο περιθώριο του έργου μου, αλλά η βάση του. Αν χάσω επαφή μαζί τους δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα