back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προκαταρκτική εξέταση από τον αθλητικό εισαγγελέα για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη, διέταξε ο προϊστάμενος ποινικής δίωξης και αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη διέταξε ο προϊστάμενος ποινικής δίωξης και αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ερευνάται αν υπάρχουν αξιόποινα αδικήματα, με βάση όσα έχουν καταγραφεί από τον παρατηρητή της αναμέτρησης, όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα και την έκθεση της αστυνομίας, ενώ ήδη δόθηκε εντολή στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ να συλλέξει όλα τα στοιχεία.

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο εξελίχθησαν άσχημες σκηνές, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ορμάει και να κάνει επίθεση στους Πορτογάλους διαιτητές πιάνοντας από τα γεννητικά όργανα τον επόπτη και στην συνέχεια χαστουκίζοντας τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Όλα αυτά καταγράφηκαν τόσο στο φύλλο αγώνα από τους Πορτογάλους διαιτητές όσο και στην έκθεση του παρατηρητή, με αποτέλεσμα πλέον η ΑΕΚ να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα