back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χειροποίητα όνειρα στη Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams»

Χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, τσάντες είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), είδη σπιτιού, παιδικά και βρεφικά είδη, υφαντά είδη σπιτιού, εποχιακά κ.ά., θα ανακαλύψετε το τριήμερο 6 – 8 Μαρτίου 2020 στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι».

Στην, μοναδική στην Ελλάδα, Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams» η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Στην έκθεση συμμετέχουμε πάρα πολλοί χειροτέχνες και πολύ καλοί χειροτέχνες καθώς η «Handmade Dreams» επιλέγει με καλά κριτήρια τους συμμετέχοντες», λέει στον Αθήνα 9.84, η Ελευθερία Δαρζέντα, κεραμίστρια. «Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν  κοσμήματα, διακοσμητικά, τρόφιμα, είδη περιποίησης και πολλά άλλα.  Η διοργάνωση τέτοιων εκθέσεων είναι πολύ σημαντική για μας. Όταν, ιδίως, η διοργάνωση είναι ωραία, γιατί πολλά μπορεί  να γίνονται αλλά το θέμα είναι πόσο σωστά δομημένα γίνονται. Εμένα, η συμμετοχή μου στην έκθεση με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, στο πελατολόγιο μου, στην επαφή με τον κόσμο, έμαθα πράγματα σαν  και εγώ η ίδια σαν  επαγγελματίας».

Ο στόχος

Οι εκθέσεις «Handmade Dreams» πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από το 2012 και σκοπός είναι κάθε διοργάνωση να συγκεντρώνει τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων της ελληνικής αγοράς, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Ωράριο Λειτουργίας:

 

14:00 – 23:00 (Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020)

11:00 – 23:00 (Σάββατο & Κυριακή, 7-8 Μαρτίου 2020)

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα