back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αδαμάκης – Γεωργακόπουλος καλεσμένοι στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον «Αθήνα 9,84»

Διαβάστε επίσης

Ο καταξιωμένος Έλληνας ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκης και ο διευθυντής περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ» του Αντώνη Καραγιαννάκη για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου στις 7-8 π.μ, στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου ο διακεκριμένος Έλληνας ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκης, θα συνομιλήσει με τον Αντώνη Καραγιαννάκη για ζωγραφική, πίνακες, έπμνευση, γκαλερί – εκθέσεις, καμβάδες, χρώματα, παλέτες και φυσικά την αγαπημένη του γειτονιά της Αθήνας.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου ο διευθυντής περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος θα αναλύσει και θα εξηγήσει την τελευταία έρευνα για το «τι Πιστεύουν οι Έλληνες το 2020».
Θα συνομιλήσουν για τα αποτελέσματα της πανελλαδικής έρευνας και σε τι… φάση βρίσκεται ο Ελληνας λίγο μετά την 10ετή κρίση, τις απόψεις των Ελλήνων για τη Συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, εάν υπάρχει αξιοκρατία στην Ελλάδα, ποιό επάγγελμα «κυνηγάει» ο Έλληνας, ποιά η θέση της στην κοινωνία.

Επίσης μιλάνε για το εάν ο Έλληνας καπνίζει, αθλείται, πίνει, είναι θρήσκος, πιστέυει στο μάτι και στα ζωόδια.
Τέλος μας μιλάει για τα Πάρκα που πρέπει να δημιουργηθούν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Το Σαββατοκύριακο 7-8 το πρωί στον ΑΘΗΝΑ 9,84 στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές».
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ…
Ευχαριστώ
Αντώνης Καραγιαννάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα