back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Champions League: Επαναληπτικοί αγώνες στην… σκιά του κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Υπό την… σκιά του κορονοϊού θα διεξαχθούν οι ρεβάνς των αγώνων που θα κρίνουν τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League.

Το Champions League επιστρέφει για να μοιράσει σήμερα και αύριο για να δώσει τα πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, στη σκιά του φόβου εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Την Κυριακή η UEFA ανακοίνωσε ότι οι παίκτες δεν θα ανταλλάξουν χειραψίες με τους αντιπάλους τους και τους διαιτητές των αγώνων, ως μέρος σχετικού πρωτόκολλου. Αυτό θα ισχύει για όλους τους αγώνες της UEFA και είναι σύμφωνο με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ελαχιστοποίηση της πιθανής μετάδοσης του κορονοϊού.

Κεκλεισμένων των θυρών θα υποδεχθεί σήμερα στις 22:00 η Βαλένθια την Αταλάντα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, ιδιαίτερα καθώς οι Ιταλοί φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία περιοχή, το Μπέργκαμο που βρίσκεται σε καραντίνα. Η Βαλένθια θα επιχειρήσει μία μεγάλη ανατροπή μετά την ήττα με 4-1 στο Μιλάνο, με την Αταλάντα να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Λειψία κατάφερε να επικρατήσει στο Λονδίνο 1-0 της Τότεναμ, θα υποδεχθεί την ομάδα του Μουρίνιο, έχοντας τον πρώτο λόγο για την παρουσία της στην 8αδα του Champions League.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα