back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μέσι πληρώνει τα χρέη του Ροναλντίνιο για να βγει από τη φυλακή

Διαβάστε επίσης

Σε μία σπουδαία κίνηση είναι έτοιμος να προβεί ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πήρε την απόφαση να ξεπληρώσει τα χρέη  του φίλου του, Ροναλντίνιο, προκειμένου να τον βγάλει από τη φυλακή.

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο να βλέπει τον άλλοτε συμπαίκτη και φίλο του, Ροναλντίνιο, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και είναι έτοιμος να του προσφέρει χέρι βοηθείας. Η ιστορία με το πλαστό διαβατήριο του Ρόνι που τον οδήγησε σε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη της Παραγουάης δεν άφησε ασυγκίνητο τον Αργεντινό, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει δράση για να βγάλει τον 39χρονο από αυτή τη δυσμενή κατάσταση.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «AS», ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα ξεπληρώσει τα χρέη του Βραζιλιάνου, ενώ θα καταβάλει και το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για την απελευθέρωσή του.

Μάλιστα, ο Μέσι έχει προσλάβει ήδη ειδική ομάδα δικηγόρων για να αναλάβει την υπόθεση και να δώσει όσο το δυνατόν συντομότερα τέλος σε αυτή την «κόλαση» που βιώνει τις τελευταίες μέρες ο Ροναλντίνιο ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Παραγουάη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα