back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορονοϊός: Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας ζήτησε να ανασταλεί το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωλίγκα μπορεί να κάλεσε τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει κανονικά στο Μιλάνο και να μην δέχθηκε το αίτημα των ερυθρόλευκων για αλλαγή έδρας ή χώρας του παιχνιδιού του με την Αρμάνι, αλλά η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας με έγγραφό της καλεί την ομάδα να μην ταξιδέψει στην Ιταλία.

Η επιεικώς απαράδεκτη απόφαση της Euroleague, η οποία κάλεσε τον Ολυμπιακό να ταξιδέψει κανονικά στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι, παρά την έξαρση του κορωνοϊού, έφερε αντιδράσεις από πολλές πλευρές.

Ο Ολυμπιακός έστειλε νέο αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για να μη γίνει το παιχνίδι εκεί και να διεξαχθεί είτε σε άλλη πόλη, είτε σε άλλη χώρα, την ώρα που η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας καλεί τους «ερυθρόλευκους» να μην ταξιδέψουν στο Μιλάνο.

Όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ «η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες μας ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες το βράδυ στην Euroleague με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης με την οποία ζητούσαμε να επαναξετασουν την απόφαση τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη».

Μένει η αντίδραση πλέον της Euroleague, η οποία θα πρέπει να απαντήσει άμεσα, καθώς το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη το βράδυ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα