back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Να σεβαστούμε τις οδηγίες των αρμοδίων»

Διαβάστε επίσης

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα προσαρμοστεί στις συνθήκες του άδειου λόγω κορονοϊού γηπέδου Καραϊσκάκη και ταυτόχρονα οι παίκτες του θα παίξουν με την ψυχή τους για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Γουλβς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς:

Για την προσβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον κορονοϊό και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται λόγω της εξάπλωσής του:

«Θέλω να είμαι σαφής για το θέμα αυτό: Πρώτον να ευχηθώ γρήγορη και καλή ανάρρωση στον πρόεδρό μας, να είναι σύντομα κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Από εκεί και πέρα, χθες μετά την προπόνηση, όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του προέδρου μας, ο σύλλογος ακολούθησε όλα τα πρωτόκολλα υγείας και έγιναν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όχι μόνο για να προφυλάξουμε τη δική μας υγεία, αλλά και αυτή των συνανθρώπων μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος της ομάδας μας που να έχει έστω και μία ένδειξη πως είναι φορέας του κορονοϊού. Δεδομένων όσων σας είπα, προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι μας, χωρίς πανικό, με τη σοβαρότητα που διακρίνει τον Ολυμπιακό.

Αν μας ρωτάτε αν μας αρέσει που ο αγώνας θα γίνει με αυτές τις συνθήκες η απάντησή μου είναι όχι, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Πρέπει να σεβαστούμε τις οδηγίες των αρμοδίων, όλων όσων ξέρουν καλύτερα από μας. Το Καραϊσκάκη είναι η δύναμή μας, θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά θα σεβαστούμε την οδηγία και ο αγώνας θα γίνει χωρίς κοινό».

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Έχουμε τη θέληση για τη νίκη, το πάθος και τη συγκέντρωση. Θα παίξουμε με την ψυχή μας. Έχουμε όλα τα όπλα που έχουμε πάντα σαν ομάδα. Φυσικά και δεν μας αρέσει που δεν θα έχουμε κόσμο, έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους και το κλίμα που κάνουν είναι φανταστικό, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα παίξουμε με πάθος.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ ποιοτική, οργανωμένη, έχει χαρακτήρα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Όμως εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το εμπόδιο, ακόμη και χωρίς τους φιλάθλους μας, που θα μας λείψουν πάντως πολύ».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα