back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» για Ολυμπιακό και Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Γουλβς στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία, αλλά είναι άγνωστο πότε θα διεξαχθεί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι έπαιζαν χωρίς κόσμο, λόγω του κορονοϊού, αλλά και με δέκα παίκτες για 60 λεπτά, καθώς στο 29’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρούμπεν Σεμέδο, βρήκαν λύσεις απέναντι στην Γουλβς, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 54’ με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος τροφοδοτήθηκε πολύ ωραία από τον Γκιγιέρμε, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 67’ όταν ο Νέτο σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και ξεγελώντας τον Σα κατέληξε στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (39′ Σισέ), Βαλμπουενά (84′ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (74′ Φορτούνης)

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί, Πατρίτσιο, Ντόχερτι (46′ Νέτο), Νέβες, Χιμένες, Μπολί, Κόντι, Ζότα, Σαϊς, Μουτίνιο (85′ Ντεντόκερ), Βινάγκρε (79′ Ποντένσε), Τραορέ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα