back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

UEFA: Κοινή πρόταση για μετάθεση του Euro το 2021 καταθέτουν οι ομοσπονδίες

Διαβάστε επίσης

Αύριο θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης η συζήτηση της UEFA για το Euro και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, θα ζητηθεί να μετατεθεί για του χρόνου, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι ομοσπονδίες των χωρών θα κρατήσουν κοινή γραμμή ζητώντας την μετάθεση του Euro για το 2021, προκειμένου να δοθεί χρόνος στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις να ολοκληρωθούν και να μην χρειαστεί να διακοπούν απότομα.

«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021 , ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες», αναφέρει η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται πως το ρεπορτάζ από την Ελλάδα αναφέρει πως εφόσον μετατεθεί το Euro, υπάρχει ένα πλάνο για έναρξη των playoffs τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο και να μην τελειώσει πρόωρα η χρονιά. Όλα αυτά βέβαια θα ισχύσουν, υπό την προϋπόθεση πως ο κορωνοϊός θα μπει σε ύφεση και θα εκλείψει ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα