back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Η ΟΥΕΦΑ ζητάει 300 εκ. ευρώ από τις Λίγκες για την αναβολή του EURO 2020»

Διαβάστε επίσης

Η ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με δημοσίευμα θα ζητήσει το ποσό των 300 εκ. ευρώ ως αποζημίωση από τις ευρωπαϊκές Λίγκες, προκειμένου να αναβάλλει το EURO 2020 προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας «The Athletic» η ΟΥΕΦΑ θα ζητήσει ως αποζημίωση το ποσό των 300 εκ. ευρώ από τους συλλόγους και τις Λίγκες, προκειμένου να αναβάλλει για έναν χρόνο την διεξαγωγή του EURO 2020, λόγω του κορονοϊού.

Αυτό το ποσό, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, θα είναι οι… ζημιές από την αναβολή για 12 μήνες της διοργάνωσης και η πρόταση αναμένεται να συζητηθεί στην συνάντηση της Τρίτης.

Αρκετές Λίγκες και σύλλογοι ζητάνε την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων τους και ουσιαστικά την αναβολή του EURO 2020, αφήνοντας το σενάριο για ολοκλήρωση τους με βάση την τωρινή βαθμολογία, καθώς αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχει και νομικές προεκτάσεις.

Από την στιγμή που οι σύλλογοι και οι Λίγκες θεωρούν ότι τα πρωταθλήματα μπορούν να ξεκινήσουν τον Μάιο, αυτό σημαίνει και την αναβολή του EURO 2020, κάτι για το οποίο η ΟΥΕΦΑ δεν συμφωνεί και έτσι προκύπτει και η πρόταση για αποζημίωση 300 εκ. ευρώ.

Οι άλλες επιλογές που υπάρχουν είναι να να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα από τον Ιούλιο και μετά, όμως αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στους ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου και το σύστημα των πλέι οφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα