back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δωρεάν διαμερίσματα για γιατρούς και νοσηλευτές

Διαβάστε επίσης

Μία πολύ σημαντική κίνηση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους σε νοσοκομεία

Δωρεάν καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που πρόκειται να προσλάβει η κυβέρνηση για την στελέχωση των νοσοκομείων διαθέτουν τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό θα βρεθούν  σε διάφορες πόλεις της χώρας μας και θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στέγασης». Έχουμε ήδη πολλές προσφορές ακινήτων από τα μέλη μας. Μέλη μας είναι εκτός από φυσικά  πρόσωπα και εταιρείες. Μία μόνο, εξ αυτών. έχει προσφέρει 40 σπίτια. Πιστεύω πως θα μπορούμε να καλύψουμε όλη τη ζήτηση.  Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη μας εντελώς δωρεάν με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα, κ.λ.π.).», εξηγεί στον Αθήνα 9.84, ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Ανδρέας Χίος. «Σε αυτή τη φάση, επίσης, ετοιμάζουμε μια διαδικτυακή εφαρμογή που θα βοηθάει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους».

Η συγκεκριμένη δράση του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. αφορά την δωρεάν παραχώρηση καταλυμάτων μόνο σε επιστημονικό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας. Εχει σχεδιαστεί με όλα τα αρμόδια υπουργεία και την ΑΑΔΕ για την σωστή δήλωση των μισθώσεων και δεν έχει καμία σχέση με άλλες δράσεις που κυκλοφορούν σε ιδιωτικές ομάδες των κοινωνικών δικτύων.
Για την σωστή λειτουργία και παρακολούθηση της δράσης έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα απο στελέχη του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α που ελέγχει και συντονίζει την δράση σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία καλέστε το 6950704121 που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.

Ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων) είναι αναγνωρισμένο σωματείο από το Πρωτοδικείο Αθηνών με Αριθμό Μητρώου Α.Μ. 32670 και εκπροσωπεί τους Διαχειριστές ΑκινήτωνΕίναι ένας σύλλογος που επικεντρώνεται στην υποστήριξη, εκπαίδευση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον Διαχειριστή Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα