back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Premier League: Σήμερα η κρίσιμη συζήτηση προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα

Διαβάστε επίσης

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας ανάμεσα στις 20 ομάδες της Premier League, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον της φετινής χρονιάς, με την επικρατέστερη τάση να δείχνει πως πάμε για κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Στην Premier League υπάρχει σήμερα η πιο κρίσιμη τηλεδιάσκεψη εν όψει του μέλλοντος του πρωταθλήματος. Οι 20 ομάδες θα συζητήσουν τι θα κάνουν, με την τάση που θέλει να ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια κανονικά να είναι εκείνη που επικρατεί. Αυτό θέλουν οι περισσότεροι σύλλογοι και αυτό αναμένεται να αποφασίσουν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και η ίδια η UEFA είναι ξεκάθαρη και θέλει να ολοκληρωθούν οι εγχώριες λίγκες.

«Αυτή η τάση θέλει να ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια όπως ήταν το αρχικό σχέδιο» ανέφερε πηγή της Premier League στο πρακτορείο Reuters.

Υπάρχουν όμως κι άλλες απόψεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ κάποιες ομάδες δείχνουν διάθεση να επιστρέψουν πιο γρήγορα στα γήπεδα, ακόμα και αν παίξουν κεκλεισμένων των θυρών και κάποιες άλλες να πάνε σε μια… κουτσουρεμένη σεζόν, χωρίς δηλαδή να παίξουν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, κάτι πάντως που δεν μπορεί να γίνει.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα