back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ActionAid : Ηλεκτρονικές αγορές που σας κάνουν ήρωες

Διαβάστε επίσης

Με τους καταναλωτές στην Ελλάδα να στρέφονται στις  ηλεκτρονικές αγορές, εν μέσω πανδημίας, η  ActionAid, μας καλεί να τις πραγματοποιούμε συμβάλλοντας παράλληλα στο έργο της χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Οι πολίτες μπορούν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα  YouBeHero, να μετατρέψουν  τις αγορές τους σε μικρές δωρεές για το έργο της ActionAid αλλά και άλλων κοινωφελών οργανώσεων της επιλογής τους.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν πάνω από 470 γνωστά online καταστήματα.

Με τη χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας δεν έχετε καμία κρυφή χρέωση, στα είδη που αγοράζετε, γιατί η δωρεά στην ActionAid ή στην οργάνωση που εσείς διαλέξετε, πραγματοποιείται από το κάθε κατάστημα.

Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες εδώ και ξεκινήστε τα ψώνια σας

YouBeHero

Το YouBeHero είναι η νέα ελληνική online πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές μέσω διαδικτύου να γίνουν οι ήρωες κοινωφελών οργανώσεων προσφέροντας σημαντική βοήθεια. Ο χρήστης μέσω του youbehero.com μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία της δωρεάς και κάθε φορά που πραγματοποιεί τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα