back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αταμάν: «Περιμένουμε η Ευρωλίγκα να ξεκινήσει τον Μάιο»

Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση πως η Ευρωλίγκα θα επαναρχίσει τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου, έκανε ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Πιστεύω πως η αναβολή της Ευρωλίγκα ήταν αναπόφευκτο μέτρο. Είναι σωστή απόφαση. Οι παίκτες μου δεν θα ήταν σε θέση να παίξουν. Είναι ενάντια στο πνεύμα του fair play. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι προβληματισμένοι. Θέλουμε να σκεφτόμαστε αισιόδοξα, αλλά δεν νομίζω πως η Ευρωλίγκα θα ξεκινήσει στις 10 Απρίλη.

Σαν αποτέλεσμα των κανόνων καραντίνας στις χώρες, περιμένουμε πως θα ξεκινήσει τον Μάη και να τελειώσει στο τέλος Ιουνίου, όπως το Champions League. Οι διοργανωτές, οι ομάδες και οι αθλητές δουλέψαμε σκληρά μέχρι να σταματήσει η σεζόν. Θέλουμε την ανταμοιβή των προσπαθειών μας» δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Αναντολού Εφές.

Στην ερώτηση για το πώς διατηρούνται σε καλή κατάσταση οι παίκτες του, απάντησε: «Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν για ένα με ενάμισι μήνα οι αθλητές και μετά να ξεκινήσουν να τρέχουν. Δώσαμε στους παίκτες οδηγίες μέχρι την Κυριακή. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, σε γκρουπ 2 και 3, χωρίς να τους βάζουμε όλους μαζί. Ίσως κάνουμε κάποιες προπονήσεις και σε ανοιχτό.

Κάνουμε καθημερινή προπόνηση με τον κάθε παίκτη να χρησιμοποιεί τις μπάλες του. Θέλουμε να προπονούμαστε για 75-90 λεπτά. Η προπόνηση είναι σημαντική σε σωματικό και πνευματικό τομέα. Το να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα είναι επικίνδυνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα