back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιατρός του νοσοκομείου το πρώτο θετικό κρούσμα στην Πρέβεζα

Διαβάστε επίσης

Γιατρός του νοσοκομείου  ο οποίος είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες από διακοπές στο εξωτερικό είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Πρέβεζα. Ο συγκεκριμένο γιατρός όταν επέστρεψε συνέχισε να εργάζεται στο νοσοκομείο μέχρι που επισκέφθηκε τα Γιάννενα και έκανε τεστ γιατί είχε συμπτώματα . Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου:

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου , ο οποίος είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
· Η Διοίκηση και η Επιτροπή Λοιμώξεων έθεσε σε κατ΄οίκον περιορισμό δεκατρείς (13) διαπιστωμένες ασυμπτωματικές επαφές του ανωτέρω θετικού κρούσματος (10 υγειονομικούς και τρεις υπαλλήλους), υψηλού και χαμηλού κινδύνου, σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ, οι οποίοι παρακολουθούνται καθημερινά .
· Αναμένονται τα αποτελέσματα ενός υπόπτου κρούσματος που νοσηλεύεται από τις προηγούμενες ημέρες σε απομονωμένο θάλαμο.
· Με εντολή της διοίκησης απολυμάνθηκαν άμεσα όλοι οι χώροι του Νοσοκομείου από συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και από υγειονομικό συνεργείο του Νοσοκομείου όλοι οι χώροι που διακινείτο το θετικό κρούσμα .
· Το νοσοκομείο παραμένει σε κανονική λειτουργία .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα