back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

‘Αδεια κυκλοφορίας μέσω του κινητού τηλεφώνου με sms

Διαβάστε επίσης

‘Αδεια κυκλοφορίας μέσω κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να εξασφαλίζουν οι πολίτες για όσο ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Μέσω κινητού τηλεφώνου και με την αποστολή μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033 θα μπορούν να λαμβάνουν άδεια εξόδου από το σπίτι τους οι πολίτες.

‘Οπως εξήγησε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης οι πολίτες μπορούν να βρουν τα απαραίτητα έντυπα στο forma.gov.gr  να τα συμπληρώνουν και να τα φέρουν μαζί τους κατά τις απαραίτητες μετακινήσεις τους.

‘Οποιος δεν δύναται να χρησιμοποιήσει την φόρμα τύπου Α’ ή Β’  ενώ θα πρέπει να βγει από το σπίτι του και να μετακινηθεί, μπορεί να αποστέλλει γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου στον αριθμό 13033 . Το μήνυμα είναι δωρεάν και ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος δεν θα κρατά τα προσωπικά στοιχεία του πολίτη που το αποστέλλει.

Πώς στέλνουμε το μήνυμα

Στο sms  θα αναγράφεται, ο αριθμός από το 1 εως το 6  για τον λόγο εξόδου, κενό, ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση κατοικίας  του συγκεκριμενου πολίτη.Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι όποιος κινείται στο δρόμο θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

 

Newsroom Αθήμα 984

  • Ετικέτες
  • sms
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα