back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε ελέγχους και συστάσεις η Δημοτική Αστυνομία

Διαβάστε επίσης

Ελέγχους κυρίως στην μετακίνηση των ΙΧ αλλά και συστάσεις σε πεζούς σχετικά με την μετακίνηση τους, πραγματοποιεί από το πρωί της Δευτέρας, η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, δίδοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στην απαγόρευση της πρόσβασης πολιτών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου της πόλης.

Μιλώντας στον «Αθήνα.984» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Κορομάντζος τόνισε ότι σήμερα πρώτη ημέρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας η Δημοτική Αστυνομία συνεργάζεται με την ΕΛΑΣ κυρίως σε ότι αφορά ελέγχους σε ΙΧ προκειμένου να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις πολιτών. Παράλληλα προχωρά σε συστάσεις στους λίγους πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας, οι οποίοι όμως όπως είπε είναι ενήμεροι της κατάστασης που επικρατεί.

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε η Δημοτική Αστυνομία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην φύλαξη των κοινόχρηστων χώρων και των χώρων πρασίνου της Αθήνας απαγορεύοντας την είσοδο πολιτών σε αυτούς. Επιπλέον γίνονται συστάσεις σε αλλοδαπούς που δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και δεν έχουν ακριβή ενημέρωση της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους καθώς απαγορεύονται πλέον οι άσκοπες μετακινήσεις.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα