back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Λοκομοτίβ Μοσχας θέλει τον Πέδρο Μαρτίνς γράφει το Calciomercato.com

Διαβάστε επίσης

O Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως αποτελεί στόχο της Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της το καλοκαίρι, αποκαλύπτει ιταλικό δημοσίευμα.

Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να έχει σταματήσει εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά αυτό δεν βάζει φρένο στα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνίστριες τις ομάδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Από αυτά δεν λείπουν ούτε οι ελληνικές, με το τελευταίο να θέλει τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει το πόστο του προπονητή από το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό αποκαλύπτει το “Calciomercato.com” με δημοσίευμα του το βράδυ της Δευτέρας, με την ιταλική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε μεταγραφικά σενάρια να αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Οδηγεί τον Ολυμπιακό αήττητη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει αποκλείσει την Άρσεναλ στο Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας περιζήτητος προπονητής και θα μπορούσε να κλείσει για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Μόσχας τον συμπατριώτη του Ζοάο Μάριο”.

Το συμβόλαιο του Μάρτινς με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι και εκκρεμεί η τελική συζήτηση του Πορτογάλου τεχνικού με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα