back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Μένουμε σπίτι, ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο»

Διαβάστε επίσης

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου με την καμπάνια «Μένουμε σπίτι, ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο» προτρέπει όλους μας να διασκεδάσουμε με ένα καλό βιβλίο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του μη κερδοσκοπικού αστικού συνεταιρισμού:

«Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να διαχειριστούμε απαιτούν από όλους μας ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εγρήγορση. Ο ΟΣΔΕΛ προσάρμοσε εγκαίρως τη λειτουργία του στα νέα δεδομένα, εφαρμόζοντας όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία. Συμβάλλουμε με τον τρόπο αυτό στην προστασία της δημόσιας υγείας, συνεχίζοντας, στο μέτρο του εφικτού, απρόσκοπτα τη λειτουργία του Οργανισμού και την επικοινωνία μαζί σας.

Επιπλέον, ο ΟΣΔΕΛ αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς και την ευθύνη του απέναντι στα μέλη του, συγγραφείς, μεταφραστές, εκδότες, αρθρογράφους επιστημονικών περιοδικών και δημοσιογράφους, σχεδίασε και θα υλοποιήσει μέσα στις επόμενες ημέρες μία ηλεκτρονική καμπάνια, με κεντρικό σύνθημα «Μένουμε σπίτι, ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο».

Η εν λόγω πρωτοβουλία αφενός, υποστηρίζει την κινητοποίηση του Υπουργείου Υγείας, αφετέρου συμβάλει στην ανάδειξη του ρόλου του βιβλίου, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει, υπό τις παρούσες συνθήκες, ως εναλλακτική διέξοδος για εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένο να στηρίξουμε, με τα μέσα που διαθέτει ο καθένας, τους δημιουργούς και τα έργα λόγου, έτσι ώστε να βγούμε από τη δοκιμασία  αυτή ενωμένοι, πιο δυνατοί και έτοιμοι για την επόμενη ημέρα, που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι καλύτερη».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα