back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι σύλλογοι διαφωνούν για μονά ματς σε Champions και Europa League

Διαβάστε επίσης

Η UEFA επεξεργάζεται τον τελευταίο καιρό σχέδιο μονών αγώνων σε Champions League και Europa League, με τους συλλόγους όμως να μη συμφωνούν με αυτή την εξέλιξη.

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή των τελικών του Champions League και του Europa League λόγω του κορονοϊού και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ψάχνει πλέον ημερομηνίες για τη συνέχεια των διοργανώσεων, περιμένοντας να δουν τι θα γίνει με την πανδημία, που προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν οι διοργανώσεις θα προλάβουν να ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Στην UEFA ήδη επεξεργάζονται διάφορα σχέδια και ένα απ’ αυτά είναι να συνεχιστούν οι διοργανώσεις με μονούς αγώνες. Αυτό όμως βρίσκει αντίθετους τους συλλόγους.

Όπως προέκυψε από την τηλεδιάσκεψη που είχαν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, είναι αρνητικοί στο να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μονά ματς. Εκκρεμούν ορισμένες ρεβάνς για τους 16 του Champions League και όλες για αυτούς του Europa League, και δεν πρόκειται να δεχτούν η πρόκριση να κριθεί σε 90 λεπτά για κάθε αντίπαλο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα