back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Super League: Τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα για επανέναρξη στις 16 Μαΐου

Διαβάστε επίσης

Το ενδεχόμενο επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Super League θα συζητήσουν σε τηλεδιάσκεψη οι ιδιοκτήτες των δεκατεσσάρων ΠΑΕ την ερχόμενη Δευτέρα.

Υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα στις 16 Μαΐου, εφόσον οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν. Να διεξαχθούν δηλαδή τότε οι αγώνες κατάταξης, ώστε τα παιχνίδια (10 αγωνιστικές στα πλέι οφ και επτά στα πλέι άουτ) να έχουν ολοκληρωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Αυτό θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League.

Τα χορηγικά πακέτα, καθώς και τα τηλεοπτικά συμβόλαια με NOVA και ΕΡΤ, πιέζουν τις δεκατέσσερις ομάδες με τη Super League να αναζητά τρόπο για προγραμματισμό προκειμένου να γνωρίζουν οι ομάδες πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Ακόμη πάντως κι αν αποφασιστεί να οριστεί η 16η Μαΐου ως ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων, αυτή δεν θα είναι δεσμευτική, με την Λίγκα να παρακολουθεί τις εξελίξεις ως προς την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, σε συνεννόηση με την αθλητική και πολιτική ηγεσία. Το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος παραμένει πιθανό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα