back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαρδαλιάς: Κλειστά έως τις 11 Απριλίου καταστήματα και εκκλησίες

Διαβάστε επίσης

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε, στη σημερινή του ενημέρωση . στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, υπογραμμίζοντας ότι, ”Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας”.

Όπως ανακοίνωσε ο κος Χαρδαλιάς, μέχρι τις 11 Απριλίου (το Σάββατο του Λαζάρου ) παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα για τις εκκλησίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα ανακοίνωσε παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 11 Απριλίου, μόνο όμως για τα καταστήματα που παραμένουν κλειστά, καθώς «τα υπόλοιπα θα παραμένουν ανοιχτά όπως σήμερα με τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας.”

Επιπλέον, για μία ακόμη εβδομάδα συνεχίζεται η καραντίνα των χωριών Δαμασκηνιά και Δραγασιά στην Κοζάνη, βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων της περιοχής.

Απαντώντας σε ερώτημα για την έξοδο του Πάσχα ο κος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι , «Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων», διαμηνύοντας πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει έξοδο πολιτών προς τα χωριά τους ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επισκέφτηκε την Κοζάνη, όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα ανακλαστικά και τους χειρισμούς των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης στην οργάνωση και αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε ότι «στην μικρή Ελλάδα, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την κρίση» ενώ προειδοποίησε ότι «δεν πρέπει να εφησυχάζουμε καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε να διαβούμε ένα βουνό που βρίσκεται μπροστά μας»

Ελ. Μπρέγιαννη

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα