back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επιχειρηματικές κινήσεις που αξίζουν συγχαρητήρια

Διαβάστε επίσης

Μπόνους στους εργαζόμενους της εταιρείας θα δοθεί τον Δεκέμβριο το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών της Μασούτης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε επιστολή που εστάλη από τον Ιωάννη Μασούτη στους εργαζομένους, το ποσό θα δοθεί «τον Δεκέμβριο ως επιπρόσθετη παροχή, στους εργαζόμενους της 1ης γραμμής των καταστημάτων: ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία, σε αυτή την δοκιμασία».

«Αγαπητές/οι συνεργάτες,

Η πανδημία του κορονοϊού που αντιμετωπίζουμε, μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με μια μεγάλη ευθύνη: να τα καταφέρουμε, συλλογικά αλλά και ατομικά.

Να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες προκλήσεις, να προστατεύσουμε την υγεία, τη δική μας και των ανθρώπων μας, να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή. Εμείς, στα super markets κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας. Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα. Μαζί, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην απίστευτη πίεση που δέχθηκε και δέχεται καθημερινά, η λειτουργία των καταστημάτων μας και γι’ αυτό, θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά την καθεμία και τον καθένα από εσάς.

Ως έμπρακτη αναγνώριση της ουσιαστικής συμβολής σας, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι το 30% των ετήσιων καθαρών κερδών της εταιρείας μας θα διατεθεί τον Δεκέμβριο ως επιπρόσθετη παροχή, στους εργαζόμενους της 1ης γραμμής των καταστημάτων: ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία, σε αυτή την δοκιμασία.

Πρόκειται για μια απόφαση που απορρέει από την πίστη πως η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας και επιβραβεύει όλους εσάς τους ανθρώπους μας, που είστε καθημερινά στις «επάλξεις», πράττετε το καθήκον σας με σθένος και υπομονή διατηρώντας τα καταστήματά μας ανοικτά και γεμάτα, καλύπτοντας με ασφάλεια τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης. Ήμασταν οι πρώτοι, που αναδείξαμε τα ζητήματα που αφορούν στην ασφαλή και ομαλή λειτουργία των super markets με ειδικά μέτρα ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων και έμπρακτης αναγνώρισης της προσφοράς σας. Χαίρομαι που ανοίξαμε τον δρόμο για τον κλάδο. Και συνεχίζουμε.

Είναι ένας αγώνας αντοχής, ένας πρωτοφανής «μαραθώνιος» στον οποίο πρέπει όλοι να συμμετέχουμε και να τερματίσουμε μαζί, νικητές. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε! Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι καλή δύναμη.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας Μασούτη,

Ιωάννης Μασούτης»

Εύρηκα: Οριζόντια αύξηση στις αποδοχές των εργαζομένων της

Την εκτίμηση και το σεβασμό της προς τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους στις πρωτοφανείς σημερινές συνθήκες εκφράζει η ΕΥΡΗΚΑ, προχωρώντας σε οριζόντια αύξηση 3% των αποδοχών τους.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, «η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός αποτελούν ανέκαθεν δομικές αξίες της ΕΥΡΗΚΑ. Για μια ακόμη φορά, οι άνθρωποι μας τις κάνουν πράξη, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αυτήν τη στάση τους σε τόσο δύσκολους καιρούς θελήσαμε να αναγνωρίσουμε. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε εκείνους/ες και τις οικογένειές του, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας».

Η ΕΥΡΗΚΑ, με την εμπειρία 60 χρόνων στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα ΕΥΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα