back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Κρίσιμη εβδομάδα για την τύχη της διοργάνωσης

Διαβάστε επίσης

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ευρωλίγκα, καθώς περιλαμβάνει σειρά επαφών με στόχο τον περιορισμό των επιπτώσεων που έχει η αναστολή της δράσης στη διοργάνωση.

Η πρόθεση της διοργανώτριας είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν και κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση μοιάζει πολύ δύσκολο. Όχι μόνο γιατί η πανδημία βρίσκεται σε πλήρη έξαρση, αλλά και γιατί οι ξένοι παίκτες, κυρίως οι Αμερικανοί, έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους και είναι άγνωστο πότε ή και αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν εγκαίρως εφόσον αποφασιστεί επανέναρξη.

Η απόφαση για επιστροφή στην ενεργό δράση, πρέπει να σημειωθεί πως δεν ανήκει ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα, αλλά στις κυβερνήσεις κάθε χώρας που εκτιμώντας καθημερινά την κατάσταση παίρνουν και τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία δεν προβλέπεται να χαλαρώσουν σύντομα.

Το βάρος έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στις επαφές για τις αναπροσαρμογές και το «ψαλίδι» στα συμβόλαια. Ήδη αρκετοί σύλλογοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες τους, αλλά υπάρχει συζήτηση και μεταξύ του Τζόρντι Μπερτομέου και της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα