back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι λύσεις που εξετάζονται για την ολοκλήρωση της σεζόν στο ΝΒΑ

Διαβάστε επίσης

Την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, με ανάδειξη πρωταθλητή, επιθυμούν οπωσδήποτε στο ΝΒΑ, όπου εξετάζονται διάφορες λύσεις.

Σύμφωνα με τη «New York Post», η λίγκα δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να βάλει οριστικό «λουκέτο» στη φετινή χρονιά, εξετάζοντας όλες τις πιθανές λύσεις, ώστε κάποια στιγμή να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Το σενάριο που προκρίνεται μέχρι στιγμής κάνει λόγο για επανέναρξη της σεζόν στα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου, γεγονός που φυσικά θα επηρεάσει την αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα. Από την άλλη, θα μετατεθεί και η διεξαγωγή του ντραφτ προς Αύγουστο ή Σεπτέμβριο, από τις 25 Ιουνίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στο μεταξύ, η άλλη… σκληρή απόφαση που φαίνεται ότι θα πάρει το ΝΒΑ είναι πως οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Από ‘κει και πέρα, επειδή πριν από τη διακοπή υπήρχε μία ανισορροπία αναφορικά με τα ματς που είχαν δώσει οι ομάδες, το σενάριο θέλει τη διεξαγωγή πέντε έως επτά αγώνων για κάθε ομάδα, ώστε να φτάσει τους 70 για την κανονική περίοδο και στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα playoffs, όπου θα συμμετέχουν οι 16.

Τέλος, η φάση των playoffs –βάσει του σεναρίου που εξετάζεται- είναι πολύ πιθανό να φιλοξενηθεί σε μία πόλη! Μέχρι στιγμής, το φαβορί για να αναλάβει τους αγώνες είναι το Λας Βέγκας, αφού διαθέτει και μεγάλες υποδομές σε ξενοδοχεία, ενώ από την άλλη στο τραπέζι έχουν πέσει ακόμη και το Ορλάντο, η Ατλάντικ Σίτι (σ.σ. στο Νιου Τζέρσι), η Χαβάη και το Λούιβιλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα