back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλέξανδρος Τσιατσιάμης: «Ο Δήμος Αθηναίων κρατά τη πόλη καθαρή και στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες»

Διαβάστε επίσης

01-04-2020

Για τις δράσεις αντιμετώπισης του covid-19 μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης στον Αθήνα 9.84 και τις Έλενα Μπρέγιαννη και Νίνα Κομνηνού.

«Γίνονται συστηματικές απολυμάνσεις με ειδικό υγρό σε πλατείες και παγκάκια της πόλης από ένα στόλο 50 μηχανημάτων. Σε κοινωνικό επίπεδο με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι plus» ενισχύονται οι ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. Με μια κλήση στο τετραψήφιο 1595 έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τρόφιμα και φάρμακα όλοι όσοι έχουν ανάγκη. Σε μια εβδομάδα είναι χαρακτηριστικό ότι εξυπηρετήθηκαν 500 αιτήματα.» είπε ο κ Τσιατσιάμης, συμπυκνώνοντας τη δράση του Δήμου σε αυτή τη κατεύθυνση

Εκανε ειδική αναφορά στους εργαζόμενους στην καθαριότητα εξαίροντας το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουν σε δύσκολες συνθήκες επισημαίνοντας και τη μέριμνα για τη χορήγηση όλων των απαραίτητων μέσων προσωπικής τους ασφάλειας. «Κάνουν άψογα τη δουλειά τους όπως όλοι οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Αν η πόλη λειτουργεί άριστα οφείλεται στη σωστή τους δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με τη συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του επισημαίνοντας και τη σημαντική προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας, σε αυτή τη κατεύθυνση.

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα