back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλληλεγγύη και προσφορά: Εθελοντική αιμοδοσία Εθνικού Θεάτρου στο Ρεξ

Διαβάστε επίσης

Η νέα πρωτοβουλία εθελοντικής αιμοδοσίας στο Θέατρο Rex από το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», πραγματοποιήθηκε τις δύο πρώτες ημέρες του Απριλίου, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, ως έμπρακτη αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε στιγμές κρίσιμες.

Η συμμετοχή των ανθρώπων του θεάτρου, αλλά και πολιτών που ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία, ήταν μεγάλη ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας το προσεχές διάστημα, για όσες και όσους δεν πρόλαβαν ή δεν κατέστη δυνατό να προσέλθουν μέχρι τώρα.

Όπως δήλωσε στον Αθήνα 984 η διαχειρίστρια της αιμοδοσίας στο Εθνικό Θέατρο, Έφη Κουναβοπούλου: «Η εθελοντική αιμοδοσία του Εθνικού που έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια, με πρωτοβουλία του ηθοποιού Νικόλα Αναστασόπουλου, συνεχίζεται και φέτος, προσθέτοντας περισσότερες ημέρες λόγω των έκτακτων αναγκών. Η συμμετοχή του κόσμου είναι συγκινητική αλλά οι ανάγκες συνεχίζουν να είναι μεγάλες και καλώ όλους τους υγιείς ανθρώπους να δώσουν αίμα, σε δημοτικά ιατρεία και νοσοκομεία».

«Αυτές είναι ημέρες αλληλεγγύης! Εκτός από την βασική πράξη αλληλεγγύης που είναι το να μένουμε στο σπίτι, η δεύτερη είναι να καλύψουμε τις ανάγκες που έχουν προκύψει για αίμα», δήλωσε στον 9.84 και τη Νάνσυ Αγγελοπούλου, ο ηθοποιός Δημήτρης Γεωργίαδης, εξερχόμενος από το ισόγειο του Θεάτρου Ρεξ.

 

Νάνσυ Αγγελοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα