back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καρέρα: «Θα ήταν ωραίο να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα»

Διαβάστε επίσης

Υπέρμαχος της επανεκκίνησης των πρωταθλήματος με απαραίτητη ωστόσο προϋπόθεση ότι θα έχει εξασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των πάντων δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα.

Μιλώντας στο «RadioBianconera», ο τεχνικός της ΑΕΚ περιέγραψε πώς ζει την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα μας και ευχήθηκε να βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό που να μπορέσει και πάλι να υπάρξει ποδοσφαιρική δράση.

«Είμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι. Υπάρχουν σχετικά λίγες περιπτώσεις κρουσμάτων, αλλά κι εμείς σταματήσαμε και μπορούμε να βγούμε έξω μόνο για να κάνουμε ψώνια. Πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε ξανά; Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μας. Πρέπει να καταλάβουμε τις συνθήκες, αν μπορούμε να παίξουμε με ασφάλεια. Το παιχνίδι σε άδεια γήπεδα δεν είναι ό,τι καλύτερο»
, ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα ήταν δίκαιο να ακυρωθεί η φετινή σεζόν και να ξεκινήσει πάλι η επόμενη τον Αύγουστο, τόνισε: «Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαμε να ξαναρχίσουμε. Είναι φυσιολογικό όμως πρώτα αυτό να συμβεί εξετάζοντας πολλούς παράγοντες, ιδιαίτερα την ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται στο ποδόσφαιρο και των οπαδών. Θα ήταν ωραίο να ξεκινήσουμε και πάλι όλοι σε γεμάτα γήπεδα, αν και είναι δύσκολο».

Όσο για την κατάσταση στο Μπέργκαμο κι αν έχει επαφές με ανθρώπους εκεί, ο Καρέρα σημείωσε: «Ναι, έχω επαφές με φίλους μου. Μου λένε ότι η κατάσταση είναι αυτή που διαβάζουμε και ξέρουμε. Ξέρω όμως τον λαό του Μπέργκαμο. Είναι σκληρός. Δεν παραιτούνται ποτέ και θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από πριν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα