back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολο το μέλλον αρκετών παικτών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Διαβάστε επίσης

Από τους διασημότερους μέχρι τους λιγότερο γνωστούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένουν τις αποφάσεις του Ζιντάν για την τύχη τους.

Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μαδρίτη, η Ρεάλ ξεκίνησε ένα νέο…χτίσιμο στο ρόστερ της το οποίο θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι του 2020. Επιπρόσθετα η ανάγκη για οικονομικό συμμάζεμα εντείνεται από την κρίση του κορονοϊού που θα προκαλέσει απώλεια εσόδων. Αυτό σημαίνει αυτόματα, πωλήσεις παικτών και από το…πάνω ράφι αλλά και από τα πιο χαμηλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», 12 από τους 37 ποδοσφαιριστές δεν αισθάνονται σίγουροι για την παραμονή τους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και όλοι τους αναμένουν τις αποφάσεις του Ζινεντίν Ζιντάν.

Από τα “βαριά” συμβόλαια, στη λίστα βρίσκονται οι Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκεζ και Μαρσέλο. Η Ρεάλ αναζητεί υποψήφιους αγοραστές, αν και γνωρίζει ότι δεν θα αποκομίσει τα έσοδα που προσδοκούσε, εξαιτίας της πανδημίας. Στο μικροσκόπιο του Ζιντάν έχουν τεθεί οι Βάσκεθ, Σεμπάλος, Βαρεχάο και Μεντί, όπως και  οι δανεικοί Μαριάνο, Γιόβιτς, Λούκα Ζιντάν, Ντε Φρούτος και Μανού Χερνάντο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα