back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Xάινς: «Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να φύγω από τη Ρωσία»

Διαβάστε επίσης

Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάιλ Χάινς, μίλησε στις ΗΠΑ για την έξαρση του κορονοϊού στην Ευρώπη, αλλά και για την κατάσταση που επικράτησε στη Ρωσία:

«Βρισκόμασταν σε αμηχανία. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να γυρίσουμε στην Αμερική ή να μείνουμε στη Μόσχα. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, η πόλη ζούσε στους συνηθισμένους ρυθμούς, απλώς προσπαθούσαμε να κρατάμε αποστάσεις, αλλά γενικά όλα ήταν καλά. Το νηπιαγωγείο της κόρης μου εξακολουθούσε να δουλεύει κανονικά, η ζωή ήταν αρκετά ήρεμη. Το γυμναστήριο ήταν ανοικτό, μπορούσα να γυμναστώ”,

Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις πτήσεις, o Aμερικανός σέντερ δήλωσε: «Μία μέρα έβγαλα τα σκουπίδια και ένας από τους γείτονες και συμπαίκτες μου, μου είπε πως του τηλεφώνησαν από την ιταλική πρεσβεία (προφανώς ο Χάκετ) και τον ενημέρωσαν πως θα σταματήσουν οι διεθνείς πτήσεις.

Αμέσως μίλησα με την αμερικανική πρεσβεία και μας είπαν να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ενημέρωσα την ομάδα και ένιωσα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να φύγω από τη Ρωσία. Πως άμα ήθελα να το κάνω ήμουν ελεύθερος αλλά να βιαστώ. Αμφιταλαντευτήκαμε αρκετά μέχρι να το αποφασίσουμε πάντως…».

Ο Χάινς είπε πως αρχικά κοίταξε για πτήσεις μέσω Τελ Αβίβ, Πόλης ή Λονδίνου ώστε να μην εγκλωβιστούν στη Μόσχα. Στάθηκε τυχερός όμως αφού βρέθηκε απευθείας πτήση για τη Νέα Υόρκη: «Τώρα είμαστε σπίτι. Έχουμε μια αυλή όπου τα παιδιά μπορούν να περάσουν χρόνο, οι γονείς μας βρίσκονται κοντά. Αλλά οι ΗΠΑ είναι τώρα το νέο επίκεντρο της πανδημίας. Γυρίσαμε πίσω σε μια πολύ επικίνδυνη χρονική στιγμή», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα