back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Τσέλσι συμμετέχει σε εκστρατεία για την ενδοοικογενειακή βία

Διαβάστε επίσης

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τη συνεργασία με φιλανθρωπική οργάνωση προκειμένου να αντληθούν χρήματα για γυναίκες και παιδιά που έχουν απομείνει σε ευάλωτες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Εμπειρογνώμονες προειδοποίησαν ότι κατά τη διάρκεια της απομόνωσης εξαιτίας του κορονοϊού, θα μπορούσαν να αυξηθούν περαιτέρω περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Η Τσέλσι δήλωσε ότι η μάνατζερ της γυναικείας ομάδας Έμα Χέις και οι παίκτες από την ομάδα ανδρών και γυναικών θα συμμετάσχουν σε μια ψηφιακή εκστρατεία για την άντληση χρημάτων. «Είμαι υπερήφανη για την υποστήριξη του συλλόγου σε αυτή την άξια υπόθεση σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τόσο πολλούς», δήλωσε η Χέις στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Chelsea FC Started a Campaign to Fight against Domestic Abuse ...

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι σε αυτές τις συνθήκες αλλά είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τους ευάλωτους και εκείνους που μπορεί να αισθάνονται μόνοι τους ή χωρίς φωνή. Ελπίζω ότι αυτή η εκστρατεία μπορεί να κάνει αυτό και να κάνει τη διαφορά σε εκείνους που χρειάζονται υποστήριξη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα